Wat als ik ...
wil weten of ik ergens pensioen heb opgebouwd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet meer weet of je in het verleden ergens pensioen hebt opgebouwd. Of dat je niet meer weet bij welke pensioenuitvoerder je pensioen destijds is opgebouwd. Dat is een lastige situatie. We geven je daarom enkele tips.

Je kunt allereerst met je DigiD inloggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Daar hoort een compleet overzicht van alle pensioenen die je via je werkgevers uit het heden en verleden hebt opgebouwd te staan. Heb je nog geen DigiD? Vraag die dan aan op www.digid.nl.

Mocht dat geen resultaat opleveren (soms mist er wel eens iets op www.mijnpensioenoverzicht.nl) dan kan je, mocht je die nog hebben, je oude loonstroken bekijken of er destijds pensioenpremie is ingehouden op je salaris. En als de werkgever nog bestaat, dan kan je ook daar navraag doen. Ook heb je misschien nog ergens oude brieven van je pensioenuitvoerder liggen.

Mocht dat allemaal niks opleveren, dan kan je contact opnemen met de helpdesk om oude pensioenen terug te vinden. Je kunt contact met hen opnemen via 020-7512870 of via info@stichtingpensioenregister.nl. Je kunt ze ook een brief sturen: Vergeten Pensioenen, Postbus 785, 1180 AT Amstelveen.

Terug naar overzicht

Wat als?

Wat als?

Een vraag of opmerking? Guus helpt je graag!

Ik heb een vraag Ik heb een opmerking