Over Robert, Robert & Johan

» Het verhaal achter de initiatiefnemers van www.zowerktpensioen.nl

Robert Timmer, Robert Verboon en Johan Krijt zijn de initiatiefnemers achter 'weten hoe pensioen werkt'. Beide Robert's hebben vele jaren ervaring in de pensioensector. In de afgelopen jaren hebben ze van dichtbij de complexiteit van pensioenen zien toenemen onder meer door de continue verandering van wetgeving. Pensioen is dan ook niet meer te begrijpen dit ondanks de verschillende initiatieven om betrokkenheid van deelnemers te vergroten. Johan heeft met zijn bedrijf Goedemiddag! aangetoond innovatieve en betrouwbare websites te kunnen maken, waarbij informatie overdracht en vormgeving samenkomen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Robert, Robert en Johan een samenwerking aangingen.

Over Robert Timmer

Robert Timmer is een ervaren consultant die al sinds 1998 actief is in de wereld van pensioenen en verzekeren. Robert Timmer heeft gewerkt voor o.a. UWV, RAET, Interpolis, Syntrus Achmea en Nationale Nederlanden. Robert Timmer is mede oprichter van BluePrint Pension Services. BluePrint Pension services richt zich op het aanbieden van advies en ontwikkeling van pensioen oplossingen voor ontwikkelde en ontwikkelingslanden. Zijn persoonlijke doel is om de pensioensector te innoveren en te optimaliseren voor alle betrokkenen.

Over Robert Verboon

Ook Robert Verboon is al 13 jaar actief in de pensioen- en verzekeringsbranche. Hij werkte onder andere voor Interpolis, Syntrus Achmea, ASR Verzekeringen en Maetis. Robert Verboon was vanwege zijn kennis van zowel de pensioen- en verzekeringsbranche als van IT vaak betrokken bij de introductie van nieuwe systemen en processen bij de grote verzekeraars en pensioenuitvoerders van Nederland. Kennis eenvoudig en eenduidig overbrengen is voor Robert Verboon dagelijkse kost! Tegenwoordig is Robert Verboon samen met Johan Krijt de eigenaar van Goedemiddag!. Daarnaast is hij actief als voorzitter van de ontwikkelingsorganisatie Stichting Kwasa

Over Johan Krijt

Johan Krijt is mede-eigenaar van Goedemiddag! Johan is van het begin af aan nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en realisatie van www.zowerktpensioen.nl. Hij is als geen ander in staat om informatie online toegangelijk te maken.

Goedemiddag! is gespecialiseerd in webdesign, webapplicaties, Search Engine Optimalisation (SEO), online adverteren (SEA) en mobiele apps.

Meer weten? www.goedemiddag.nl

Hippe Kerels V.O.F.

Om de continuïteit van deze website te waarborgen en om de rechten van deze website en de makers te formaliseren, hebben Robert, Robert & Johan gezamenlijk een bedrijf opgericht. Zowerktpensioen.nl is dan ook eigendom van Hippe Kerels V.O.F. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55090060.

Meer weten? www.hippekerels.nl