Persberichten

» Een kijkje in de historie van zowerktpensioen.nl

Hieronder vind je een overzicht van de door zowerktpensioen.nl gepubliceerde persberichten.

8 feb 2016

Europees Pensioenregister nu online

Zowerktpensioen.nl en Pensioen GeMi hebben vandaag het online Europees Pensioenregister gelanceerd. Dit initiatief geeft Europeanen snel inzicht in de diverse online pensioenregisters in Europa.

lees verder
17 mrt 2014

Pensioenstraat bespaart consument 200 euro op pensioengesprek

De kennisplatformen Eerstestap.nl en Zowerktpensioen.nl lanceren op 17 maart de online ‘pensioenstraat’. Hiermee kunnen consumenten en werknemers zich voorbereiden op een pensioen(advies)gesprek met een financieel adviseur of HR medewerker. In een persoonlijke online omgeving krijgt men toegang tot de basiskennis over pensioen en beantwoord men vragen ter voorbereiding op het gesprek. Deze actieve voorbereiding maakt het gesprek effectiever en daarmee goedkoper.

lees verder
19 dec 2012

Pensioen ook zorg bij faillissement, samenwonen of scheiden

Nederlanders blijken zich niet alleen vlak voor hun pensionering in het onderwerp pensioen te verdiepen, maar ook bij een dreigend faillissement, scheiding of samenwonen. Dit blijkt uit onderzoek van de onafhankelijke, informatieve website Zowerktpensioen.nl. De site is een burgerinitiatief en geeft consumenten kosteloos alle informatie die zij nodig hebben rondom het onderwerp pensioen. De site heeft het afgelopen jaar onder de ruim 10.000 bezoekers onderzocht bij welke gebeurtenissen Nederlanders aan hun pensioen denken.

lees verder
29 feb 2012

Lancering zowerktpensioen.nl

Op 29 februari is de website www.zowerktpensioen.nl gelanceerd. Deze informatieve en onafhankelijke gratis website legt op eenvoudige wijze uit welke basiskennis elke Nederlander over zijn of haar pensioen moet hebben. De website is daarmee een verrijking voor de huidige pensioencommunicatie.

lees verder

Persberichten